Zoek op merk | categorie
 
Zoek op certificering:

 
Image of Coco Glucoside - Vloeibaar Surfactant (Kleine bubbels)
 

Coco Glucoside - Vloeibaar Surfactant (Kleine bubbels)

Wat is Coco-Glucoside?

Glucoside is een palmolie vrije plantaardige surfactant. Het wordt voornamelijk gebruikt om schuimvorming in haar- en huidproducten te verkrijgen. Het is een niet-iogene oppervlakte stof. Dat wil zeggen een reinigende stof die vuil los weekt en dit oplost in water. Het is gemaakt van kokosolie en glucose (maiszetmeel), is biologisch afbreekbaar en veilig voor het milieu. Coco-Glucoside produceert overvloedig schuim en is daarom een perfecte keuze als ingrediënt voor schuimende badproducten en douchegels. Het is bij kamertemperatuur een lichtgele tot gele stroperige stof.


Wat zijn de voordelen van Coco-Glucoside?

Mildreinigend

Coco-Glucoside is mild reinigend en daarom heel geschikt in producten voor dagelijks gebruik.

Geschikt voor de gevoelige huid

Coco-Glucoside is mild voor de huid en daarom geschikt voor de gevoelige huid en baby producten.

Hydraterend

Coco-Glucoside heeft goede hydraterende eigenschappen.

Schuimt goed

Coco-Glucoside creëert een rijk en dicht schuim en is daarom heel goed te gebruiken in verschillende schuimende DIY-producten


Hoe gebruik je Coco-Glucoside?

Je kunt Coco-Glucoside alleen gebruiken of samen met andere surfactants, als je bijvoorbeeld een sterker reinigingseffect wilt. Indien je het samenvoegt met andere surfactants kun je het direct mengen, verwarmen is niet nodig.

Voeg Coco-Glucoside toe aan de oliefase van je recept:


Het pH bereik is 3-11 en kan daardoor in vrijwel ieder product gebruikt worden. Zorg dat de pH-waarde van je eindproduct op 5 -5.5 uitkomt. Stel eventueel bij met citroenzuur of baking soda.

Koel, droog, donker en in een goed gesloten verpakking bewaren.

Prijs: €5,99 van Natural Heroes

Winkelier Produktnaam Prijs  
Coco Glucoside - Vloeibaar Surfactant (Kleine bubbels) €5,99 Bezoek Winkel

Gerelateerde Produkten

 
 

Caprylyl Capryl Glucoside - Vloeibaar Surfactant (Kleine bubbels)

Wat is Caprylyl Capryl Glucoside?

Caprylyl Capryl Glucoside behoort tot de non-anionogene oppervlakteactieve stoffen, ook wel surfactanten genoemd. Simpel gezegd betekent dit dat Caprylyl Capryl Glucoside een vloeibare wasactieve stof die...


 
 

Decyl Glucoside - Vloeibaar Surfactant (Kleine bubbels)

Wat is Decyl Glucoside?

Decyl Glucoside behoort tot de non-anionogene oppervlakteactieve stoffen, ook wel...


 
 

Lauryl Glucoside - Vloeibaar Surfactant (Kleine bubbels)

Wat is Lauryl Glucoside?


Lauryl Glucoside is een oppervlakte-actieve stof die vaak wordt gebruikt in huid- en haarverzorgingsproducten zoals shampoos, bodywash en gezichtsreinigers. Het wordt gemaakt door natuurlijke suikers...



Kenmerk
Certificering
Herkomst
Materiaal
Kleur
Lokaal
Volg ons op
Over ons
CSR (Impact)