Zoek op merk | categorie
 
Zoek op certificering:

Sorteer op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog, Hoog naar Laag

 
 

Oliebrander

Wat is een Oliebrander?

Met deze Oliebrander creëer je in een paar minuten de ideale sfeer in huis. Vul het kommetje met water, voeg een paar druppels van je favoriete essentiële...


 
 

Olijfolie - Biologisch, Koudgeperst

Olijfolie - het vloeibare goud

Olijfolie werd duizenden jaren geleden al gebruikt als beautyproduct door bewonersOlijfolieWat is Olijfwas?

Olijfwas is een natuurlijk was dat wordt gemaakt op basis van olijfolie. Het is een plantaardig alternatief...


 
 

Olivem 900

Wat is Olivem 900?

Olivem 900 is een plantaardige emulgator op basis van olijfolie die helpt om water en olie stabiel te mengen. Het wordt vooral gebruikt in water-in-olie...


 
 

Oliwax

    Wat is Oliwax?

    Oliwax is een plantaardige textuurgever en stabilisator die wordt gewonnen uit olijfolie. Het bestaat uit een geraffineerde combinatie van gehydrogeneerde olijfolie, olijfvruchtolie en de onverzeepbare fractie van...


     
     

    Oranjebloesem (Gedroogd)

    Wat is Oranjebloesem?

    Oranjebloesem komt van de bloesem...


     
     

    Oranjebloesem / Neroli Etherische Olie (Tunesie)

    Wat is Oranjebloesem Etherische Olie (Neroli)?

    Oranjebloesem Etherische Olie, ook wel bekend als Neroli, is een van de meest gewaardeerde en kostbare etherische oliën in de aromatherapie en parfumerie. De geur is zacht, bloemig,...


     
     

    Oranjebloesemwater (Hydrosol) - Biologisch

    Meer over oranjebloesemwater

    Oranjebloesemwater staat vooral bekend om z'n geweldige geur en is alleen daarom al Oranjebloesemwater


     
     

    Oregano Etherische Olie

    Wat is Oregano Essentiële Olie?

    Bij oregano denk je waarschijnlijk aan dat kruid wat je gebruikt om je Italiaanse gerechten op smaak te brengen. Het mag niet ontbreken in je keukenkastje.

    Maar...


     
     

    Oxide Mineraal Poeder

    Wat is oxide mineraal poeder?

    Meng make-up en gezichtsproducten in de mooiste kleuren met oxide mineraal poeder! Van foundation en blush tot oogschaduw en lippenstift, oxide mineraal poeder is een onmisbaar ingrediënt voor de creatieve make-upliefhebber!...


     
     

    Paarse Maïs Poeder - Biologisch

    Wat is Paarse Maïs Poeder?

    Paarse Maïs is een bijzondere maïsvariant die alleen in Peru kan groeien. Als poeder is het een krachtig antioxidant en een kleurrijk ingrediënt in verzorgingsproducten.

    Biologische Paarse Maïs Poeder...


     
     

    Palmarosa Etherische Olie

    Wat is Palmarosa Etherische Olie?

    Palmarosa Etherische Olie heeft een zoete, bloemige geur die doet denken aan rozen en geraniums, met een lichte tropische ondertoon. Anders dan de naam doet vermoeden is dit géén bloem maar...


     
     

    Palo Santo Etherische Olie (Heilig hout)

    Wat is Palo Santo Essentiële Olie?

    Het warme, ietwat peperige aroma van Palo Santo Essentiële Olie brengt je weer terug bij jezelf. De geur ontspant en stabiliseert je emoties, wat de olie ideaal maakt voor een meditatie- of yogasessie.

    De...


     
     

    Papaja Glyceriet

    Wat is Papaja Glyceriet?

    Een glyceriet is een op glycerine gebaseerde tinctuur...


     
     

    Paranootolie/Brazil Nut - (Biologisch & Koudgeperst)

    Wat is Paranotenolie (Brazil Nut) - Biologisch & Koudgeperst?

    Paranoten, ook wel Braziliaanse Noten genoemd, zijn rijk aan vitaminen en mineralen en hebben het hoogste gehalte Selenium van al het voedsel op aarde. Paranotenolie voedt en hydrateert...


     
     

     
     

    Passievruchtzaad Olie (Biologisch & Koudgeperst)

    Wat is Passievruchtzaad Olie (Biologisch & Koudgeperst)?

    Passievruchtzaad olie wordt ook wel Maracuja olie of...


     
     

    Patchouli Etherische Olie

    Patchouli - de natuurlijke oplossing voor huidverjonging

    Patchouli olie werd in de hippietijd veelvuldig als parfum gebruikt en dat is niet...


     
     

    Pentylene Glycol (Plantaardig)

    Wat is Pentylene Glycol?


    Pentylene Glycol heeft een belangrijke rol in het verlengen van de houdbaarheid van producten. Het werkt namelijk als een booster voor conserveringsmiddelen, wat betekent dat je product langer...


     
     

    Pepermunt Etherische Olie (Mentha Arvensis)

    Pepermuntolie - onmisbaar in je badkamerkastje

    Pepermunt

    Het hoge gehalte aan menthol...


     
     

    Pepermunt Etherische Olie (Mentha Piperita)

    Wat is Pepermunt (Mentha Piperita) Essentiële Olie?

    De lichtzoete, koele geur van pepermunt verheldert en verfrist. Verdamp de olie in de buurt van je bureau voor motivatie en focus of tijdens je meditatie om zorgen makkelijker los te laten....


     
     

    Pepermuntwater (Hydrosol) - Biologisch

    Wat is Pepermunt Hydrosol?

    Pepermunt Hydrosol is het aromatische water dat overblijft na de stoomdestillatie van pepermunt. De geur is krachtig, fris en mentholachtig, met zoete tonen. Een natuurlijk opfrissertje voor huid,...


     
     

    Petitgrain Etherische Olie

    Wat is Petitgrain Etherische Olie?

    Petitgrain Etherische Olie is een rustgevende, frisse olie met een geur die het midden houdt tussen citrus en bloesem, met een lichte houtige en kruidige ondertoon. De Latijnse naam is Citrus...


     
     

    pH-Meter (Hanna HI-98100)

    Wat is een ph Meter?

    Met deze pH-Meter in zakformaat meet je gemakkelijk de pH-waarde van je zelfgemaakte verzorgingsproducten. De pH-Meter komt met een duidelijk LCD-scherm, bufferherkenning, stabiliteitsindicator, automatische uitschakeling...


     
     

    PH-Strips

    Met PH-strips kun je gemakkelijk de zuurgraad meten van jouw DIY's.

    De strips hebben een breed pH bereik van 0-14 en kunnen dus zowel een zure als basische pH meten.

    Je kunt de strips (eenmalig) gebruiken door deze kort te dopen...


     
     

    Pink Grapefruit Etherische Olie

    Wat is Pink Grapefruit Etherische Olie?

    Pink Grapefruit Etherische Olie is een levendige, fris-zoete citrusolie met een lichte bittere ondertoon. De geur is uitgesproken vrolijk en energiek, en wordt vaak omschreven als de...


     
     

    Pipet Dop (DIN18) - Zwart

    Handige pipet dop voor bijvoorbeeld op je eigen olie mix!

    Deze pipet doppen passen op onze glazenflessen die wij zowel los als gevuld verkopen (m.u.z. van Castorolie).

     


     
     

    Pompoenzaadolie (Biologisch & Koudgeperst)

    Waarom is Pompoenzaadolie zo goed?

    Pompoenzaadolie bevat ontzettend...


     
     

    Preservative 1388 ECO / Dermosoft

    Wat is Preservative DS 1388 Eco (Dermosoft )?

    Als...


     
     

    Preservative Eco (Geogard ® ECT)

    Wat is Preservative Eco (Geogard ® ECT)?

    Preservative Eco staat ook wel bekend als Geogard ® ECT en beschermt je zelfgemaakte...


     
     

    Pro-age Complex (Biologisch)

    Wat is Pro-age Complex?

    Pro-Age Complex is een plantaardig olie-extract dat helpt rimpels te verminderen, de huidelasticiteit te verbeteren en de huid steviger te maken. Het wordt gewonnen uit de bloemen, bladeren en wortels van Spilanthes...


     
     

    Propolis Tinctuur (20%)

    Wat is Propolis Tinctuur?

    Naast honing en bijenpollen, maken bijen ook een substantie genaamd propolis. Bijen maken propolis door hun eigen speeksel en bijenwas te mengen met het sap van naaldbomen. Dit creëert de plakkerige substantie die...


     
     

    Pruimenpitolie (Biologisch & Koudgeperst)

    Wat is Pruimenpitolie?

    Pruimenpitolie is een soepel, lichtgeurend olie met een zachte, satijnachtige finish. De olie is goudkleurig en de geur doet denken aan versgemalen amandel en marsepein, met een klein hintje geroosterde noot. Luxe...


     
     

    Ravintsara Etherische Olie (Biologisch)

    Wat is Ravintsara Etherische olie?

    Ravintsara Etherische olie is een veelzijdige olie die wordt gedistilleerd uit de bladeren van de Kamferboom uit Madagaskar....


     
     

    Rice Bran Olie (Biologisch & Koudgeperst)

    Wat is Rice Bran Olie?

    Rice Bran Olie, ook wel rijstzemelenolie genoemd, wordt geperst van de zilvervliesjes van rijstkorrels. Of te wel, van de vliesjes die je overhoudt bij het maken van witte rijst. Dat vliesje is hard, bruin en rijk aan...


     
     

    Rice Bran Olie (Geraffineerd)

    Wat is Rice Bran Olie?

    Rice Bran Olie, ook wel rijstzemelenolie genoemd, wordt geperst uit de zilvervliesjes van rijstkorrels en daarna geraffineerd...


     
     

    Rice Bran Was

    Wat is Rice Bran Wax?

    Rice Bran Wax, of rijstzemelenwas in het Nederlands, is een natuurlijk bijproduct dat wordt gewonnen...


     
     

    Rietsuiker (Biologisch)

    Rietsuiker is een fijn product om te gebruiken in zelfgemaakte scrubs. Heeft een ruwe korrel maar scrubt mild genoeg om op je gezicht te kunnen gebruiken.

    Maak een makkelijke DIY scrub van rietsuiker met simpelweg wat water, of voeg wat olie...


     
     

    Rijstproteïne Complex (Natuurlijke Keratine)

    Wat is Rijstproteïne Complex?

    Wat is Rode Bietenpoeder?

    Bietenpoeder wordt gemaakt door rode bieten te drogen en vervolgens te malen tot een fijn poeder. Dit proces behoudt alle...


     
     

    Rode Klei Poeder

    Creëer je eigen spa met rode klei

    Rode klei dankt z'n typische rode kleur aan ijzeroxide. De ijzeroxide in deze klei is staat de teint van jeRode klei poeder


     
     

    Roerstaafjes (Set van 10)

    Gebruik het roerstaafje om je DIY-recepten te roeren. Bij het overgieten van mengsels kan het staafje helpen om de vloeistof te begeleiden.

    Na gebruik reinig je het staafje makkelijk met warm water en milde zeep. Voor...


     
     

    Rosemary Bliss EO Blend

    Wat is de Rosemary Bliss Blend?

    Rosemary Bliss is speciaal geformuleerd voor het haar. Deze krachtige mix stimuleert haargroei, versterkt de haarzakjes en bevordert een gezonde hoofdhuid.

    Boost your hair's vitality, naturally
    Geef...


     
     

    Rozemarijn CO2 Extract (Biologisch)

    Wat is Rozemarijn CO2-to Extract?

    Rozemarijn CO2-to Extract barst van de antioxidanten en is een effectief ingrediënt om je DIY verzorgingsproducten langer houdbaar te maken.

    Dit...


     
     

    Rozemarijn EO - Rosmarinus officinalis

    Warm en kruidig, als een veld rozemarijn waar de zon op staat. Wild geoogst op de droge grond van de Alentejo. Al eeuwen verbonden met herinnering, helderheid en bescherming, van Griekse studenten tot mediterrane keukens.


     
     

    Rozemarijn Etherische Olie

    Meer over Rozemarijn essentiële olie

    Deze Rozemarijn Kamfer essentiële olie wordt uit rozemarijnblaadjes verkregen. Rozemarijn is een bekend kruid uit de Mediterrane keuken en onze rozemarijn olie komt dan ook uit Spanje.

    Rozemarijn Verbenon Etherische Olie is een bijzondere Etherische olie die wordt gewonnen uit de bloemen van de Rozemarijnplant (Rosmarinus officinalis...


     
     

    Rozemarijnwater, Biologisch (Hydrosol)

    Wat is Rozemarijnwater?

    Rozemarijnwater is een hydrosol die afkomstig is van het blad van de Rosmarinus officinalis. Dit verfrissende watertje is verkregen door stoomdestillatie...


     
     

    Rozenblaadjes (Gedroogd)

    Wat zijn Rozenblaadjes?

    Gedroogde rozenblaadjes voegen zachtheid, ritueel en een vleug luxe toe aan je selfcare. Hun subtiele bloemengeur werkt geruststellend, hun uitstraling maakt van elk moment iets bijzonders.

    Voordelen

    Gezonde...


     
     

    Rozenbottelolie (Biologisch & Koudgeperst)

    Wat is Rozenbottelolie?

    Rozenbottelolie wordt gewonnen uit de zaden van de rozenbottel, de vrucht van de wilde roos. De olie staat ook bekend onder de Engelse naam Rosehip Oil en is een echte klassieker in pro-age huidverzorging. Onze rozenbottelolie...


     
     

    Rozenbottelolie (Expeller Pressed & Geraffineerd)

    Wat is Rozenbottel olie (Expeller Pressed & Geraffineerd)?

    Rozenbottel olie wordt ook wel Rosehip Oil genoemd....


     
     

    Rozenbottelpoeder

    Wat is Rozenbottelpoeder?

    Rozenbottelpoeder wordt gemaakt van de gedroogde schil van rozenbottels, de feloranje-rode vruchtjes die verschijnen nadat de wilde roos is uitgebloeid....


     
     

    Rozengeranium Etherische Olie

    Rozengeranium - een hemels geurboeket

    Rozengeranium is een prachtige bloem met een heerlijk rozige geur, wat dezerozengeranium ess olie


     
     

    Rozenhout Etherische Olie

    Wat is Rozenhout?

    Indiase Rozenhout olie heeft een warme en licht bloemig zoet aroma met een houtachtige ondertoon.

    Indiaas Rozenhout is gedistilleerd uit de bast van de Dalbergia Sissoo Tree. Deze groeit aan de voet van de Himalaya....


     
     

    Rozenknopjes (Gedroogd) - Biologisch

    Wat zijn gedroogde Rozenknopjes?

    Wat is Saffloerolie (Biologisch & Koudgeperst)?

    Saffloerolie is een heerlijke, voedende olie voor de huid en een rijke bron van het Omega-6 vetzuur. Saffloerolie geeft de vette huid een diepe verzorging...


     
     

    Salie Etherische Olie (Scharlei)

    Wat is Salie Essentiële Olie?

    Salvia Sclarea, oftewel Salie, is een klein struikplantje met groene steel en paarse bloemen. Dit multifunctionele kruid komt oorspronkelijk uit de Balkan en ken je misschien vooral door zijn rol als smaakmaker...


     
     

    Sandelhout Etherische Olie

    Wat is Sandelhout Essentiële Olie?

    Sandelhout Essentiële Olie is een van de eerste geuren die gebruikt werd als parfum. Dit maakt je waarschijnlijk nieuwsgierig naar de geur. Sandelhout Essentiële Olie heeft een rijke, zoete, houtachtige,...


     
     

    Sebum Control Complex (Biologisch)

    Wat is Sebum Control Complex?


    Sebum Control Complex is een natuurlijk en duurzaam gewonnen extract van het zeewier Sargassum muticum. Dit is een bruin soort zeewier dat te herkennen is aan de kleine micro-parels langs...


     
     

    Sesamzaadolie (Biologisch & Koudgeperst)

    Wat is Sesamzaadolie? (Biologisch & Koudgeperst)

    Sesamzaadolie heeft voedende en reinigende eigenschappen en geeft je huid en haar een diepe verzorging. De olie is ideaal voor de droge huid die snel last heeft van puistjes en voor door...


     
     

    Shea Butter (Biologisch & Geraffineerd)

    Wat is Shea Butter (Biologisch & Geraffineerd)?

    Shea Butter hydrateert, voedt en beschermt je huid. Het is een heerlijk ingrediënt om te verwerken in een body butter of lippenbalsem, maar is vanwege zijn voedende eigenschappen ook geschikt...


     
     

    Shea Butter (Biologisch & Ongeraffineerd)

    Wat is Shea butter (Biologisch en Ongeraffineerd)?

    Shea Butter wordt ook wel Shea boter of Karitéboter...


     
     

    Shea Butter (Biologisch & Ontgeurd)

    Wat is Shea Butter (Biologisch & Ontgeurd)?

    Shea Butter, of ook wel Karitéboter is een heerlijke, hydraterende boter. Je kunt deze gebruiken voor je huid en haren. Het wordt gemaakt van de...


     
     

    Shea Nilotica - Zachte Shea Butter (Ongeraffineerd & Koudgeperst)

    Wat is Shea Nilotica?

    Shea Nilotica is de zachte, romige variant van shea butter, afkomstig uit Oost-Afrika. Onze Nilotica komt uit Uganda en is gewonnen door koudpersing uit de noten van de Oost-Afrikaanse sheaboom (Vitellaria...


     
     

    Siberische Zilverspar Etherische Olie

    Wat is Siberische Zilverspar Essentiële Olie?

    Winter in een flesje, dat is hoe je de essentiële olie van de Siberische zilverspar het beste kunt omschrijven. De geur doet denken aan de frisse buitenlucht van het bos en geeft ruimte. Adem...


     
     

    SLSA (Sodium Lauryl Sulfoacetate)

    Wat is SLSA?

    SLSA, oftewel Sodium Lauryl Sulfoacetate, is een ingrediënt dat je zeker nodig hebt als je schuimende bad- en doucheproducten gaat maken. Dit ingrediënt komt...


     
     

    Smeerwortelolie (Biologisch)

    Wat is Smeerwortelolie (biologisch)?

    Smeerwortelolie is een plantaardige olie die wordt verkregen door de smeerwortels te laten...


     
     

    Smeltpan Au Bain-Marie - Roestvrij Staal

    Wat is een smeltpan?

    Met dit handige smeltpannetje kun je heel makkelijk al je natuurlijke brouwsels zelf maken. In deze smeltpan kun je boters, oliën en wassen op een zeer eenvoudige manier smelten zonder dat het direct in contact staat...


     
     

    Sodium PCA 50%

    Wat is Sodium PCA 50%?

    Je hebt misschien al wel eens gehoord van Hyaluronzuur of Squalaan...


     
     

    Sojawas

    Wat is Sojawas?

    Sojawas wordt gemaakt van sojabonen, een gewas dat iedere keer weer opnieuw gezaaid en geoogst kan worden. Paraffine daarentegen wordt gemaakt van petroleum, een fossiele brandstof die een keer opraakt. Ook tijdens het branden...


     
     

    Solagum Ax (Natuurlijk verdikkingsmiddel) - Biologisch

    Wat is Solagumâ„¢ AX?


    Solagum Ax is een natuurlijk verdikkings- en stabilisatiemiddel. Het is een combinatie van Acaciagom (uit Afrika) en Xanthaangom (uit Europa). Samen zorgen deze ingrediënten voor het verdikken...


     
     

    Squalaan - Plantaardig (Uit Olijven)

    Wat is Squalaan?

    Squalaan is een unieke olie met een verhaal. Hij is genoemd naar squalus (Latijn voor haai), omdat de stof oorspronkelijk werd gewonnen uit haaienlever. In de cosmetica industrie wordt nog steeds een groot deel van het squalaan...


     
     

    Stearinezuur - Natuurlijke Stabilisator

     

    Wat is Stearinezuur?

    Stearinezuur wordt gewonnen uit koudgeperste lijnzaadolie en vervolgens verfijnd via een zachte destillatiemethode. Het vetzuur staat bekend als een betrouwbaar ingrediënt dat producten meer stevigheid, structuur...


     
     

    Stevia Poeder (Puur & Ongeraffineerd)

    Wat is Stevia Poeder?

    Stevia ken je waarschijnlijk als een gezonde suikervervanger gemaakt van de Stevia Rebaudiana plant. Maar wist je dat Stevia ook een geweldig ingrediënt is in DIY producten voor je huid, mond en gebit? Zo helpt Stevia...


     
     

    Stofmasker

    Wat is een Stofmasker

    Dit Stofmasker zorgt ervoor dat je geen stofdeeltjes inademt terwijl je bezig bent met het mengen...


     
     

    Sweet Dreams EO Blend

    Wat is de Sweet Dreams Essentiële Olie Blend?

    De Sweet Dreams Essentiële Olie Blend kalmeert, ontspant en helpt de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Zo begin jij heerlijk opgeladen aan de volgende dag.

    De combinatie van Bergamot...


     
     

    Tamanu Olie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)

    Wat is Tamanu Olie?

    Tamanu Olie wordt gemaakt van de noten van de Tamanu boom (calophyllum inophyllum). De olie heeft een scherpe, nootachtige geur en is groenig van kleur. De olie heeft enorm veel voordelen voor de huid, heeft anti-aging...


     
     

    Tapiocameel (500 gram) - Biologisch

    Breng een fluweelzachte finish aan in je DIY verzorgingsproducten met tapiocameel. Dit natuurlijke en veelzijdige ingrediënt is afkomstig uit de cassavewortel. Dit poeder is 100% plantaardig en heeft absorberende en matterende eigenschappen, zonder...


     
     

    Tea Tree Citroen Etherische Olie

    Wat is Tea Tree Citroen Etherische Olie?

    Tea Tree Citroen Etherische Olie is een Australische olie met een fris, citroenachtig aroma en een milde, zuiverende werking. Anders dan de naam suggereert is dit géén citrusolie...


     
     

    Tea Tree Etherische Olie

    Geurfamilie: Aards  |  Geurnoot:...


     
     

    Tea Tree Water (Hydrosol) - Biologisch

    Wat is Tea Tree Hydrosol?

    Tea Tree Hydrosol is het aromatische water dat overblijft na de stoomdestillatie van Tea Tree etherische olie. Tijdens dit proces gaat een klein deel van de wateroplosbare aromatische moleculen van...


     
     

    Teunisbloemolie (Biologisch & Koudgeperst)

    De werking van de teunisbloem

    De teunisbloem komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika en werd door de Indianen door de bijzondere


     
     

    Tijm Etherische Olie

    Wat is Tijm Essentiële Olie?

    Tijm Essentiële Olie is heilzaam bij vermoeide spieren, ontspant de geest en reinigt de lucht. Het heerlijk kruidige aroma helpt je om weer vrij te ademen en helder...


     
     

    Tinnen blik

    Maak je eigen lippenbalsem, crème of bodylotion en bewaar het in dit handige blikje. Het deksel bevat een wit schuimlaagje (EPE-inlage) die er voor zorgt dat het blikje goed af sluit en lekkage doet voorkomen.

    Verwarm verschillende soorten...


     
     

    Tomatenzaadolie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)

    Wat is Tomatenzaadolie?

    Tomatenzaadolie is een heerlijke olie voor de rijpe of vette huid. De olie verzorgt, houdt de huid flexibel en zit vol antioxidanten.

    Deze olie...


     
     

    Trechter (Hittebestendig Glas)

    Trechter van hittebestendig glas – past op al jouw flessen!

    Deze glazen trechter is een echte must-have voor iedere DIY-liefhebber,...


     
     

    Trechter met Zeef (RVS)

    Deze Trechter is gemaakt van roestvrijstaal en komt met een uitneembare zeef. Vaatwasser bestendig.

    Geschikt voor glazen flessen van 300 ml en groter.

    Afmetingen

    Diameter 13 cm

    Hoogte 12 cm


     
     

    Triethylcitraat (Deo werkstof)

    Wat is Triethylcitraat?

    Triethylcitraat is een natuurlijke, plantaardige ester die bekend staat om zijn geurneutraliserende en verzachtende eigenschappen.

    Op je huid bevinden zich bacteriën die zweetstoffen (zoals vetzuren en eiwitten...


     
     

    Tropical Zest EO Blend

    Wat is de Tropical Zest Etherische Olie Blend?

    Ontsnap naar een tropisch paradijs met onze Tropical Zest Etherische Olie Blend. Vanille, Gember en Kokos vormen de tropische zoete basis van deze blend. De frisse topnoten van Citroen, Limoen,...



    Volg ons op
    Over ons
    CSR (Impact)