Zoek op merk | categorie
 
Zoek op certificering:

Sorteer op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog, Hoog naar Laag

 
 

Citroengras Etherische Olie

Wat is Citroengras Etherische Olie?

Citroengras Etherische Olie heeft een scherp, kruidig en intens citroenachtig aroma met een lichte grasgeur. De Latijnse naam is Cymbopogon Flexuosus, en de olie wordt stoomgedestilleerd...


 
 

Citroenzuur Anhydraat

Wat is Citroenzuur Anhydraat?

Citroenzuur Anhydraat staat daarom ook wel bekend als de 'watervrije Citroenzuur'. Deze watervrije Citroenzuur heeft een zuiverheid van meer dan 99%...


 
 

Citroenzuur Monohydraat

Wat is Citroenzuur Monohydraat?

Citroenzuur Monohydraat heeft een iets grovere structuur en lijkt meer op kristalsuiker....


 
 

Citronella Etherische Olie

Wat is Citronella Etherische Olie?

Citronella Etherische Olie heeft een rijke, zoete, licht rozige citroengeur. De Latijnse naam is Cymbopogon Winterianus (Java-type) of Cymbopogon Nardus (Ceylon-type), en...


 
 

Cocamidopropyl Betaïne (Uit Kokosnoten)

Cocamidopropyl-betaïne is een vrijwel geurloze surfactant die kan worden gebruikt om zelfgemaakte verzorgingsproducten te laten schuimen. Denk aan een face-wash, een micellair water of een douchegel of shampoo. Het is mild voor de huid en super eenvoudig...


 
 

CocoFoam SCI - Naaldjes (Grote bubbels, Sulfaat-vrij)

Wat is CocoFoam (SCI) Naaldjes?

CocoFoam naaldjes (SCI) Naaldjes behoren tot de anionogene oppervlakteactieve stoffen, ook wel surfactanten genoemd. Simpel gezegd betekent...


 
 

CocoFoam SCI - Poeder (Grote bubbels, Sulfaat-vrij)

Wat is CocoFoam (SCI)?

CocoFoam poeder behoort tot de anionogene oppervlakteactieve...


 
 

 
 

Cognac Etherische Olie

Wat is Cognac Essentiële Olie?

Cognac Essentiële Olie wordt sinds jaar en dag gebruikt als ingrediënt in luxe parfums. Het wrange, aardse aroma van de olie laat lichte, zoete geuren extra mooi...


 
 

Copaiba Etherische Olie

 

Wat is Copaiba Etherische Olie?

Copaiba Etherische Olie wordt gewonnen uit de hars van de Copaifera boom uit het Amazonegebied. De hars wordt duurzaam getapt zonder de boom te kappen en daarna zacht gedistilleerd...


 
 

Cranberry Scrub (Biologisch)

 

Wat is Cranberry Scrub?

Cranberry Scrub wordt gemaakt van gedroogde en fijngemalen cranberryzaden (Vaccinium macrocarpon), gezeefd tot een fijne 60 mesh deeltjesgrootte. Deze kleine...


 
 

Cupuaçu Butter (Koudgeperst & Ongeraffineerd )

Wat is cupuaçu butter?

Cupuaçu is een vrucht die groeit in het Amazonegebied, met name in Bolivia, Colombia, Brazilië en Peru. Wanneer je de vrucht openbreekt vind je een handvol zaadjes omringd door cupuaçu boter.

Cupuaçu boter...


 
 

Cypres Etherische Olie

Wat is Cypres Essentiële Olie?

Je kent de Cypressen misschien wel van reizen in Toscane, Italië of een ander Mediterraans land. Deze stijlvolle boom is een eyecatcher in de natuur, maar heeft ook een typische kruidige, houtachtige geur....


 
 

Decyl Glucoside - Vloeibaar Surfactant (Kleine bubbels)

Wat is Decyl Glucoside?

Decyl Glucoside behoort tot de non-anionogene oppervlakteactieve stoffen, ook wel...


 
 

Diatomaceous Earth (Food Grade)

Inhoud verpakking: 1000 ml
Gewicht: 200 gram

Wat is diatomaceous earth?

Diatomaceous earth of diatomeeënaarde bestaat uit verpulverde fossielen van een Diatomaceous earth


 
 

Digitale (Precisie) Weegschaal

Deze digitale precisie weegschaal heeft een weegvermogen van 500 gram en een nauwkeurigheid van 0,01 gram. De weegschaal komt met een roestvrijstaal platform, Lcd-display met groene achtergrondverlichting, zes verschillende weegmodi (gr, oz, dwt, ozt,...


 
 

Digitale Thermometer

Maak jij graag je eigen cosmetica?

Zorg dan dat je een digitale thermometer in je...


 
 

Dispenser voor Olie, Crème & Zeep (DIN 18)

Wat is een Dispenser?

Deze dispenser dop is geschikt om te gebruiken voor jouw zelfgemaakte olie, crème of zeep. Zo geniet je van jouw heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten én ben je milieuvriendelijk bezig. Je kunt de dispenser namelijk...


 
 

Dode Zee Modder (Poeder)

Ervaar de werking van de Dode Zee in je eigen badkamer

De Dode Zee is de meest zoute zee ter wereld, met de hoogste concentratie mineralen; wel 32%, Dode Zee


 
 

Dode Zee Zout

Bijzonder zout uit het Midden-Oosten

Duizenden jaren terug werden de goede eigenschappen van Dode Zee zout al Dode Zee zoutDruivenpit olie wordt geperst uit de druivenpitten van wijndruiven. Deze bijzondere olie is dus eigenlijk een bijproduct van wijnproductie. Maar dit betekent niet dat het minder waardevol...


 
 

Druppelflesje (Violet glas)

  • Violet glas beschermt producten (met name olie) tegen oxidatie doordat het UV-licht filtert
  • Product blijft langer houdbaar
  • Ideaal voor je DIY lotions waar olie in zit
  • Verkrijgbaar in drie handige maten
  • Ook...


 
 

Duindoorn CO2-to Extract

Wat is Duindoorn CO2-to Extract?

Duindoorn CO2-to Extract is een extract met een diep oranjerode...


 
 

Duindoornolie/Sea Buckthorn (Koudgeperst & Ongeraffineerd)

Meer over duindoorn olie

Duindoorn olie is een oranje-rode olie die wordt verkregen uit de bes van de duindoorn struik


 
 

Duizendblad Etherische Olie

Wat is Duizendblad Etherische Olie?

Duizendblad etherische olie wordt stoomgedestilleerd uit de bloeiende toppen van het Europese duizendblad. Tijdens het proces ontstaat het bijzondere chamazuleen dat de olie een kenmerkende blauwe...


 
 

Echinacea Purpurea CO2 Extract

Wat is Echinacea Purpurea CO2 Extract?

Echinacea Purpurea CO2 Extract is een krachtig plantenextract afkomstig van de paarse zonnehoed (


 
 

Eternal Bloom EO Blend

Wat is de Eternal Bloom Blend?

Deze zachte, bloemig-warme blend op basis van Frankincense, Neroli en Vanille CO₂ herstelt de natuurlijke glans...


 
 

Ethyl Ascorbinezuur

Wat is Ethyl ascorbinezuur?


Ethyl ascorbinezuur is een gestabiliseerde en krachtige vorm van vitamine C. Door de manier waarop het is bewerkt, blijft het veel langer stabiel dan gewoon ascorbinezuur, dat...


 
 

Eucalyptus EO - Eucalyptus globulus

Frisse, medicinale geur met een ronde, zachte ondertoon. Gedestilleerd uit de bladeren van bomen op de zonnige grond van de Alentejo. Een klassieker in zuiverende rituelen en ademhalingstradities wereldwijd.


 
 

Eucalyptus Etherische Olie (Globulus)

Geurfamilie: Kamferachtig  |  Geurnoot:...


 
 

Eucalyptus Etherische Olie (Radiata)

Meer over eucalyptus essentiële olie

Eucalyptus essentiële olie wordt verkregen uit de verse blaadjes van de hoge, altijd


 
 

Eucalyptus (Gedroogd & Gesneden)

Wat is Eucalyptus (Gedroogd & Gesneden)?

Gedroogde eucalyptus bladeren zijn de gedroogde en vervolgens gesneden...


 
 

Eucalyptus (Gedroogd, Hele bladeren)

Wat is  Eucalyptus (Gedroogd, Hele bladeren)?

Eucalyptus komt van de bladeren van de eucalyptusboom, de Eucalyptus Globulus. Deze gedroogde...


 
 

Fijn Zeezout

Meer over Fijn Zeezout

Zeezout wordt gewonnen door zeewater te laten verdampen in zoutpannen. Dit zijn gecreëerde ondiepe...


 
 

Frambozenpitolie (Koudgeperst en Ongeraffineerd)

Wat is Frambozenpitolie?

Frambozenpitolie wordt gewonnen uit de minuscule zaadjes van de framboos (Rubus idaeus). Onze frambozenpitolie is koudgeperst en ongeraffineerd, met een licht troebele, gelige tot oranje-gele kleur en een mild fruitige,...


 
 

Frankincense Carterii CO2 Extract

Wat is Frankincense Carterii CO2 Extract?

Frankincense Carterii CO2-se Extract heeft een heerlijk kalmerend aroma dat zware gevoelens helpt te verlichten. Ook de huid en gewrichten genieten van de...


 
 

Frankincense Etherische Olie (Carterii)

Wat is Frankincense Carterii Etherische Olie?

Frankincense Carterii Etherische Olie wordt gewonnen uit de hars van de Boswellia carterii boom. Deze boom groeit van nature in het droge, rotsachtige landschap van de...


 
 

Frankincense Etherische Olie (Serrata)

Wat is Frankincense Serrata Etherische Olie?

Frankincense Serrata Etherische Olie, ook wel Indiase wierook genoemd, wordt gewonnen uit de hars van de Boswellia serrata boom. Deze boom groeit van nature in India en...


 
 

Frankincense Serrata CO2 Extract

Wat is Frankincense Serrata CO2-se Extract?

Frankincense Serrata CO2-se Extract is een heerlijke olie om te verdampen tijdens je meditatie. Het aroma heeft een kalmerende, aardende werking die je...


 
 

Frankincense Water, Biologisch (Hydrosol)

Wat is Frankincense Water?

Frankincense Water heeft een aardend en grondend aroma die zowel mentale als spirituele helderheid geeft. Ook de huid geniet van de verhelderende werking van Frankincense...


 
 

Franse Groene Klei Poeder

Waan je in een spa met groene klei

Franse Groene klei wordt gezien als de 'koningin der klei' omdat het de hoogste concentratie montmorillonietGroene klei poeder


 
 

Fresh Balance EO Blend

Wat is Fresh Balance Essentiële olie blend?

Deze blend is gemaakt om je urenlang dat frisse gevoel te geven en is dan ook heel geschikt voor in een DIY-deodorant recept. Het fijne aan deze blend is dat het heel geschikt is voor mannen én...


 
 

Gedemineraliseerd Water

Wat is Gedemineraliseerd Water?

Gedemineraliseerd water (ook wel demiwater genoemd) is gefilterd leidingwater. Demiwater is vrij van de negatieve ionen van de zouten en mineralen die in water voorkomen. Zo houd je alleen de positieve ionen...


 
 

Gedestilleerd Water

Wat is Gedestilleerd Water?

Gedestilleerd water is eigenlijk leidingwater dat een extra stapje heeft ondergaan: het is verdampt en daarna weer gecondenseerd. Dit slimme proces...


 
 

Gehydrolyseerd tarweproteïne

Wat is Gehydrolyseerd Tarwe Proteïne?

Gehydrolyseerd tarweproteïne ontstaat door een proces waarbij natuurlijke tarwe eiwitten worden afgebroken...


 
 

Gele Klei Poeder

Wat is Gele Klei Poeder?

Heb je last van een doffe huid en kan je gezicht wel wat glans gebruiken? Gele Klei voedt de huid met tientallen mineralen, reinigt de huid tot diep in de poriën en laat je huid weer stralen!

Gele Klei is rijk...


 
 

Gember CO2 Extract

Wat is Gember CO2-se Extract?

Gember CO2-se Extract is een warme, kruidige olie waarmee je jouw DIY verzorgingsproducten een weldadige, activerende geur geeft.

Gember CO2 Extract wordt verkregen door CO2 extractie toe te passen op de...


 
 

Gember Etherische Olie

Wat is Gember Essentiële Olie?

Gember Essentiële Olie is verwarmend en versterkend, de geur werkt aardend en brengt je weer in balans. Verdampt in een


 
 

Geranium Etherische Olie

Wat is Geranium Essentiële Olie?

De bloemige geur van Geranium maskeert de vreemdste geurtjes en is ideaal voor het maken van een zomerse roomspray. Daarnaast is de essentiële olie van de Pelargonium Graveolens (die gewonnen wordt door stoomdestillatie)...


 
 

Geraniumwater, Biologisch (Hydrosol)

Wat is Geraniumwater?

Geraniumwater is een Hydrosol verkregen door stoomdestillatie van de blaadjes van de Franse Pelargoium...


 
 

Gezichtsroller

Met deze gezichtsroller geef je je gezicht een heerlijke massage waardoor de bloedcirculatie en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Masseer het gezicht met de roller na het aanbrengen van een heerlijke olie zoals


 
 

Ghassoul Klei Poeder

Ontdek het beautygeheim van Marokkaanse vrouwen

Ghassoul (of rhassoul) is een vulkanische, rozige tot beigekleurige klei die uitsluitend in het Ghassoul klei poeder


 
 

Glazen fles - Bruin (incl. varierende doppen)

Glazen Flessen - Bruin

 

Op zoek naar...

Een praktische én stijlvolle verpakking voor je zelfgemaakte oliemixen, serums of andere...


 
 

Glazen Fles met schuimpomp

Over de Glazen Fles met Schuim Pomp

Deze bruine glazen fles met schuimdop is superhandig voor je zelfgemaakte schoonmaakspul, showergel, shampoo en facewash. Gooi je vloeibare zeep erin, en voilà, met één druk op de pomp krijg je heerlijk...


 
 

Glazen Pot - Bruin (incl. dop)

Glazen Bruine Apothekers Pot

Op zoek naar een mooie verpakking voor je zalfjes of kruiden? Deze lege glazen potjes met schroefdeksel zijn onmisbaar als je gaat beginnen met het maken van je eigen cosmetica. We hebben ze in 3 maten, 30...


 
 

Glazen Pot (Doorzichtig)

Glazen Pot (Doorzichtig)

Op zoek naar een mooie verpakking voor je zalfjes of kruiden? Deze lege glazen potjes met schroefdeksel zijn onmisbaar als je gaat beginnen met het maken van je eigen cosmetica. Ze worden...


 
 

Glycerine (Plantaardig)

Wat is Plantaardige Glycerine?

Glycerine is een natuurlijk, kleurloos en geurloos vocht dat al generaties lang wordt gebruikt in cosmetica, voeding en zelfgemaakte verzorging. Het is een van de meest doeltreffende natuurlijke...


 
 

Glyceryl Caprylate/Caprate

Wat is Glyceryl Caprylate/Caprate

Glyceryl Caprylate/Caprate is een zachte, plantaardige ester die veel...


 
 

Glycolzuur / Glycolic Acid (99,5%)

Wat is Glycolzuur (Glycolic Acid)?

Glycolzuur valt onder de Alpha Hydroxy Acid's...


 
 

Gotu Kola Extract (maceraat)

Wat is Gotu Kola Extract?

Gotu Kola-extract wordt verkregen uit de plant Centella Asiatica,...


 
 

Granaatappelolie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)

Wat is Granaatappelolie?

Granaatappelolie is een rijke en voedende olie die al eeuwenlang wordt gebruikt om de huid te verzorgen en jong te houden! Niet zo gek dus dat de granaatappel symbool staat voor gezondheid, vruchtbaarheid en het eeuwige...


 
 

Granaatappelzaadolie (Biologisch & Koudgeperst)

 

Wat is Granaatappelzaadolie?

Granaatappelzaadolie komt van de granatenboom Punica granatum, geliefd in mediterrane en Aziatische regio's. De olie heeft een subtiele, fruitige geur met een warme, nootachtige ondertoon...


 
 

GreenFoam Surfactant - Poeder (Grote bubbels, Sulfaat-vrij)

Wat is GreenFoam poeder?

GreenFoam poeder behoort tot de anionogene oppervlakteactieve stoffen, ook...


 
 

GreenFoam Surfactant - Vloeistof (Kleine bubbels, Sulfaat-vrij)

Wat is GreenFoam Surfactant - Vloeistof?

GreenFoam Surfactant - Vloeistof valt onder de categorie van anionische oppervlakteactieve stoffen, oftewel surfactanten. Deze eigenschap maakt GreenFoam een effectieve reiniger, speciaal ontworpen...


 
 

GreenServative - Conserveermiddel

Wat is GreenServative

Maak je zelf natuurlijke cosmetica zoals crèmes, lotions of scrubs? Dan wil je natuurlijk dat je creaties zo lang mogelijk goed en veilig blijven. Greenservative, ook bekend onder de naam Nipaguard SCE,...


 
 

Groene Koffie Olie (Koudgeperst)

Wat is Groene Koffie Olie?

Groene Koffie Olie heeft een frisse, groen geur die doet denken aan de herfst. De olie wordt geperst van verse groene koffiebonen die barsten van de antioxidanten en essentiële vetzuren en is daarom onmisbaar in...


 
 

Groene Thee Extract

Groene Thee Extract is een geweldige toevoeging aan een masker of zeeprecept. Net als wanneer je de thee regelmatig drinkt, zal je huid er zichtbaar van opknappen. Groene Thee Extract heeft een kalmerende en zuiverende werking op je huid, waardoor...


 
 

Groene Thee Hydrosol (Biologisch)

Wat is Groene Thee Hydrosol (Biologisch)?

Groene Thee Hydrosol reinigt, hydrateert en beschermt je huid tegen vroegtijdige huidveroudering. Gebruik het als toner, haarspray of verwerk het in DIY verzorgingsproducten.

Dit groene thee...


 
 

Grof Zeezout

Meer over Grof Zeezout

Zeezout wordt gewonnen door zeewater te laten verdampen in zoutpannen. Dit zijn gecreëerde ondiepe...


 
 

Grove Den Etherische Olie

Grove Den - boswandeling in een flesje

Grove den is zonder twijfel de meest bekende geur in autoverfrissers en dat is niet...


 
 

Haarborstel van Bamboe

Over deze Haarborstel van Bamboe

Met deze Haarborstel van Bamboe ontwar je je haar en geef je je hoofdhuid een zachte massage. Bamboe voorkomt dat je haar statisch wordt tijdens het borstelen, met...


 
 

Handschoenen (Hittebestendig)

Onze herbruikbare handschoenen zijn superhandig als je zelf thuis aan de slag gaat met het maken van je eigen bruisballen, zeepjes of andere verzorgingsspulletjes. Ze houden je handen schoon en beschermd tegen knoeien en spetters....


 
 

Haverpoeder (colloïdaal)

Wat is Collodiaal Haver Poeder?

Collodiaal Haver (avena sativa kernel flower) is één van de gezondste...


 
 

Hazelnootolie (Biologisch & Koudgeperst)

Wat is Hazelnootolie (Biologisch & Koudgeperst?

Hazelnootolie (INCI: Corylus Avellana Seed Oil) is een uitzonderlijk lichte "droge olie". Dit betekent dat het direct door de huid wordt opgenomen zonder een vettig laagje achter te laten....


 
 

Helichrysum EO - Helichrysum stoechas

Kruidige, zacht-bloemige geur met warme citrustonen en een vleugje dennen. Geoogst van de wilde eeuwigbloem op de droge hellingen van Mértola. Een plant met de Griekse naam "gouden zon", al eeuwen symbool voor licht dat niet vervaagt.


 
 

Helichrysum Etherische Olie

Wat is Helichrysum (Italicum) Essentiële Olie?

Helichrysum Essentiële Olie verkwikt de rijpe huid, ontspant vermoeide spieren en geeft je hoop en moed in zware tijden. Een prachtige olie om te verdampen in je diffuser of te verwerken in...


 
 

Helichrysumwater, Biologisch (Hydrosol)

Wat is Helichrysum Water?


Helichrysum Water, ook wel bekend als Italiaanse strobloem hydrosol, is een waardevol bijproduct van de stoomdestillatie van de Helichrysum italicum plant. Bij deze extractiemethode worden de...


 
 

Hennepzaadolie (Biologisch & Koudgeperst)

Deze Hennepzaadolie is verkregen door koude persing uit zaden van de Cannabis Sativa plant, ook wel de hennepplant genoemd. Geschikt voor het haar, het lichaam en het gezicht.


 
 

Herbruikbare Wattenstaafjes Set (Bamboe)

Wat zijn Herbruikbare Wattenstaafjes (Bamboe)?

Ontdek de toekomst van persoonlijke verzorging met onze Herbruikbare Wattenstaafjes...


 
 

Hibiscus (Gedroogd) - Biologisch

Wat is Hibiscus (Gedroogd)?

De Hibiscus ken je vast wel, het is een prachtige bloem die je vaak tegenkomt in tuinen. In de mooiste kleuren. Maar wist je dat deze bloem met haar sierlijke verschijning niet alleen mensen met haar schoonheid...


 
 

Himalaya Zout - Fijn


Wat is er zo bijzonder aan Himalaya zout?

250 Miljoen jaar geleden bestond het Himalayagebied puur uit oceaan. Toen deze oceaan opdroogde bleef er één ding over: Himalaya zout. Himalaya zout wordt gewonnen in de vorm van grote...


 
 

Hinoki Etherische Olie

Wat is Hinoki Essentiële Olie?

Hinoki Essentiële Olie heeft een hout- en balsemachtig aroma dat zorgt voor diepe ontspanning. Een heerlijke olie om weer mee tot rust te komen en je huis om te toveren tot een zen tempel.

Deze essentiële...


 
 

Hô hout Etherische Olie

Wat is Hô hout Etherische Olie?

essentiële oliën in te bewaren en veilig in mee te...


 
 

Houten Spatel

Deze Houten Spatel zijn een ideaal hulpmiddel bij jouw DIY projecten.

Gebruik de stokjes om oliën, boters en andere ingrediënten te mengen tijdens het maken van crèmes, lippenbalsems of serums.

Ook heel geschikt voor...


 
 

Hyaluronzuur (1,0 - 1,5 MDa)

Wat is Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is wat ze in de chemie noemen, een polysacharide....


 
 

Isoamyl Laurate

Wat is Isoamyl Laurate?

Isoamyl Laurate is een super lichtgewicht natuurlijk alternatief voor siliconen. Het...


 
 

Isopropyl Alcohol (99,5%)

Wat is Isopropyl Alcohol (99,5%)?

Isopropyl Alcohol is een ontsmettingsmiddel dat je kunt gebruiken om je eigen schoonmaakmiddelen te maken. Daarnaast is het een ideaal oplosmiddel voor ingrediënten...


 
 

Japanse Camellia Olie (Biologisch & Koudgeperst)

Wat is Japanse Camellia Olie?

Japanse Camellia Olie, ook wel Tsubaki Olie of Theezaadolie genoemd, is rijk aan plantencollageen, hydrateert tot diep in de huid en is een rijk verzorgingsproduct voor...


 
 

Jeneverbes Etherische Olie

Wat is Jeneverbes?

Jenever Essentiële olie is een krachtige olie die wordt gewonnen uit de besvormige kegelvruchten en takken van de Juniperus communis. De naaldboom groeit overal op het noordelijk halfrond en gaat...


 
 

Jojoba Olie (Biologisch & Koudgeperst)

Wat is Jojoba Olie?

Jojoba olie is een van de meest veelzijdige natuurlijke basisoliën. De olie wordt gewonnen uit de zaden van de jojoba struik (Simmondsia chinensis), die voornamelijk groeit in de droge gebieden van het zuidwesten van de...



Volg ons op
Over ons
CSR (Impact)