Zoek op merk | categorie
 
Zoek op certificering:

Sorteer op: Relevantie
Prijs: Laag naar Hoog, Hoog naar Laag

 
 

Aardbeizaad Olie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)

Wat is Aardbeizaadolie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)?  

Aardbeien brengen je direct in een positieve stemming en ook je huid wordt er blij van. Ten minste, van de piepkleine zaadjes van de aardbei, waar Aardbeizaadolie van wordt geperst....


 
 

Abessijnse Olie (Biologisch & Koudgeperst)

Wat is Abessijnse Olie?

Abessijnse olie is een plantaardige olie, gewonnen uit de zaden van de Crambe Abyssinica plant. Het...


 
 

Abrikozenpitolie (Biologisch & Koudgeperst)

Wat is Abrikozenpitolie (Biologisch & Koudgeperst)?

Abrikozenpitolie is een heerlijk lichte, zachte olie die diep doordringt in de huid. De olie is geschikt voor de droge of rijpe huid die wel wat extra bescherming en hydratatie kan gebruiken.

Deze...


 
 

Abrikozenpitolie (Expeller Pressed & Geraffineerd)

Waarom is Abrikozenpitolie zo goed?

We hebben allemaal wel eens z'n heerlijk sappige abrikoos gegeten, maar in olievorm heeft de welbekende abrikoos een fantastische werking. Zo werkt deze olie fantastisch tegen...


 
 

Açaíbes Olie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)

Waarom is Açaibes Olie zo goed?

Voordat we ingaan op alle goede eigenschappen...


 
 

Actieve Kool Poeder (Ultra Fijn & Food Grade)

Waarom is actieve kool zo goed?

actieve kool Natural HeroesWat is African Black Soap (zonder palmolie)?

African Black Soap (zonder palmolie) is een traditionele, handgemaakte zeep op basis van shea butter. Deze...


 
 

Aleppo Zeep (100% Olijfolie)

Aleppo Zeep is één van de oudste schoonheidsproducten ter wereld en is genoemd naar de plaats Aleppo in Syrië, waar de zeep oorspronkelijk vandaan komt. Hier wordt vandaag de dag nog altijd volgens een eeuwenoude traditie de zeep gemaakt die over...


 
 

Aleppo Zeep (40% Laurierbesolie)

Aleppo Zeep is één van de oudste schoonheidsproducten ter wereld en is genoemd naar de plaats Aleppo in Syrië, waar de zeep oorspronkelijk vandaan komt. Hier wordt vandaag de dag nog altijd volgens een eeuwenoude traditie de zeep gemaakt die over...


 
 

Allantoine Poeder

Allantoine is een geurloze poeder die van nature voorkomt in smeerwortel en gebruikt kan worden om zelfgemaakte verzorgingsproducten, zoals crèmes en toners, een hydraterende, exfoliërende en kalmerende werking te geven.

Voeg zo'n 0,1...


 
 

All Purpose Balm

Wat maakt de All Purpose Balm bijzonder?

Onze All Purpose Balm past bij een duurzamer en groener leven. Het bestaat voor 100% uit pure ingrediënten waarvan 80% van biologische...


 
 

Aloë Vera Juice / Sap

Aloë Vera - "de plant van onsterfelijkheid"

In het oude Egypte werd aloë vera de plant van onsterfelijkheid genoemd, omdat hetAloë vera


 
 

Aloe Vera Olie / Maceraat (Biologisch)

Wat is Aloe Vera Olie / Maceraat (Biologisch)?

Aloë Vera...


 
 

Aloë Vera Poeder (Geconcentreerd, 200:1)

Wat is Aloë Vera Poeder (Geconcentreerd, 200:1)?

Aloë Vera heeft diep hydraterende en voedende eigenschappen voor huid en haar en is in poedervorm eenvoudig toe te voegen aan je favoriete DIY verzorgingsproducten,...


 
 

Alpha-Bisabolol (Duurzaam verkregen)

Wat is Alpha-Bisabolol?

Alpha-Bisabolol komt van nature voor in de Braziliaanse Candeiaboom (Wat is Amla Olie?

Amla Olie is ook wel bekend als Indiase Kruisbesolie. Het wordt gewonnen door middel van koude persing uit...


 
 

Amyris Etherische Olie

Wat is Amyris Essentiële Olie?

De warme, houtachtige geur van Amyris doet denken aan cederhout met een ondertoon van vanille. De geur kalmeert en brengt je tot rust in roerige tijden of wanneer je een lange dag achter de rug hebt.

Amyris...


 
 

Anijs Etherische Olie

Wat is Anijs Essentiële Olie?

De dropachtige geur van Anijs Essentiële Olie werkt opbeurend en verfrissend. Het aroma helpt je om weer vrijer te ademen en de olie verzacht en ontspant de spieren.


 
 

Anti-redness Complex

Wat is Anti-redness Complex?

Anti-redness Complex is een actief ingrediënt tegen roodheid in de huid. Het helpt bij zowel tijdelijke roodheid als langdurige roodheid, bijvoorbeeld door een gevoelige huid.

De werkzame stof in Anti-redness...


 
 

Apple Cider Vinegar (Appelazijn) - Met ''The Mother''

Wat is Apple Cider Vinegar (Appelazijn)?

Apple Cider Vinegar werd al...


 
 

Arganolie (Biologisch & Koudgeperst)

Wat is Arganolie?

Arganolie wordt gewonnen uit de noten van de arganboom (Argania spinosa), een boom die alleen voorkomt in een klein gebied in het zuidwesten van Marokko. De boom is daar van groot economisch en cultureel belang en staat zelfs...


 
 

Arnica Olie (Biologisch & Koudgeperst)

Wat is Arnica Olie?

Arnica Olie is gemaakt van Arnica Montana extract en amandelolie. Arnica Montana extract is een plantaardig extract* dat van de bloemen van het valkruid...


 
 

Arrowroot Poeder (Biologisch)

Wat is Arrowroot Poeder?

Arrowroot Poeder is een natuurlijk verdikkingsmiddel voor je DIY make-up en gezichtsverzorgingsproducten. Arrowroot helpt je huid te voeden en je huid wordt er mooi zacht en glad van.

Arrowroot is een zetmeel...


 
 

Ashwagandha Poeder (Biologisch)

Deze Ashwagandha Poeder is biologisch en verkregen uit de wortels van de Withania Somnifera plant. Voeg toe aan jouw eigengemaakte haarmasker of gezichtsmasker en profiteer van de krachtige eigenschappen van Ashwagandha.


 
 

Avocado Olie (Biologisch & Ongeraffineerd)

Geraffineerd = ontkleurt en ontgeurd zonder chemicaliën
Ongeraffineerd...


 
 

Avocado Olie (Expeller Pressed & Geraffineerd)

Geraffineerd = ontkleurt en ontgeurd zonder chemicaliën
Ongeraffineerd = Bevat de...


 
 

Babassu Olie (Biologisch & Geraffineerd)

Wat is Babassu Olie?


Babassu Olie is een plantaardige olie die wordt gewonnen uit de noten van de...


 
 

Baking Soda (Natriumbicarbonaat)

Wat is Baking Soda?

Baking Soda, ook wel natriumbicarbonaat of zuiveringszout genoemd, is een natuurlijk voorkomende minerale zoutverbinding. Het is een van de meest veelzijdige ingrediënten die je in huis kunt hebben en...


 
 

Bakuchiol Olie (Koudgeperst)

Wat is Bakuchiol Olie?

Bakuchiol Olie wordt gewonnen uit de zaden van Psoralea corylifolia, een plant die oorspronkelijk uit India komt en in de Ayurveda al eeuwenlang wordt ingezet voor huid en haar. De plant wordt ook wel babchi genoemd,...


 
 

Bamboe Rietjes met Schoonmaakborstel

Wat zijn Bamboe Rietjes en waarom zit er een schoonmaakborstel bij?

5 stuks

Bamboe Rietjes zijn een duurzaam en stijlvol alternatief op plastic wegwerprietjes. Vrolijk er je drankje of smoothie mee op en maak ze daarna schoon met...


 
 

Bamboe Scrub Poeder (50 ml)

Ontdek de geweldige eigenschappen van bamboe

Bamboe wordt al eeuwenlang in het verre oosten gebruikt vanwege de vele goede eigenschappen van deze plant. Ook in onze samenleving kom je bamboe steeds vaker tegen - wat wij helemaal...


 
 

Bamboewater, Biologisch (Hydrosol)

Wat is Bamboewater?

Bamboewater is rijk aan silica waardoor het voedende en heilzame effecten heeft voor je huid en haar. Verwerk in DIY verzorgingsproducten of gebruik als conditioner of toner.


 
 

Baobab Fruit Poeder (Biologisch)

Wat is Baobab Fruitpoeder?

Deze Baobab Fruit Poeder is een echte bom aan antioxidanten! Door de zaden...


 
 

Baobab Olie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)

Waarom is Baobab Olie zo goed?

Baobab olie wordt gemaakt van het zaad van de baobab vrucht. Deze zaden zijn rijk aan voedzame vetzuren. De olie bestaat voor ongeveer 30 tot 40% uit oliezuur (omega 9) en voor 25 tot 35% uit linolzuur (omega...


 
 

Bar Organizer

Wat is een Shower Bar Pouch (Drying Bag)?

Dit Shampoo Bars Droogzakje is speciaal ontworpen voor het opbergen en drogen van (DIY) Shampoo bars en andere verpakkingsvrije verzorgingsproducten. Het zakje is voorzien...


 
 

Basilicum Etherische Olie

Wat is Basilicum Essentiële Olie?

Je hebt vast een potje gedroogde basilicum in je kruidenrek staan of een plantje in de tuin. Dit krachtig geurende kruidenplantje is vooral bekend om zijn onmisbare plek in de Italiaanse keuken of andere...


 
 

Bentoniet Klei (Cosmetic Grade)

Deze fluweelzachte superheld helpt je huid te zuiveren!

Je eigen wellnessritueel is natuurlijk niet compleet zonder een verzorgend kleimasker. Met deze bijzondere Bentoniet Klei haal je een superheld in huis die zijdezacht...


 
 

Bentoniet Klei (Food Grade)

Deze fluweelzachte superheld helpt je aan een stralende huid!

Je eigen wellnessritueel is natuurlijk niet compleet zonder een verzorgend kleimasker. Met deze bijzondere Bentoniet Klei haal je een superheld in huis die...


 
 

Bergamot Etherische Olie

Wat is Bergamot Etherische Olie?

Bergamot Etherische Olie is een van de meest geliefde citrusoliën in de aromatherapie en parfumerie. De geur is fris, fruitig en bloemig, met een lichte kruidige ondertoon. Het is een klassieke...


 
 

Bergamot Etherische Olie (Furocoumarin-Free)

Wat is Bergamot Etherische Olie (FCF)?

Bergamot Etherische Olie FCF is de furocoumarinevrije versie van koudgeperste bergamot. De geur is fris, fruitig en bloemig met een lichte kruidige ondertoon, en doet sterk denken aan...


 
 

Berkenteer Etherische Olie

Wat is Berkenteer Essentiële Olie?

De geur van Berkenteer Essentiële Olie geeft je het gevoel rond een warm winters kampvuur te zitten. Het houtachtige aroma heeft een reinigende en stimulerende werking.

Berkenteer Essentiële Olie...


 
 

Berk Etherische Olie

Wat is Berk Essentiële Olie?

Het ruikt misschien een beetje naar de apotheek, maar de mentholachtige geur van Berk Essentiële Olie is je redder in nood bij vermoeide spieren en gewrichten. Inhaleer de geur na een intensieve work-out om je...


 
 

Berry Was

Wat is Berry Was?

Deze zeer lichtgele tot witte was met een milde geur word ook...


 
 

Bijenwas (Biologisch, geel)

Bij-zondere was

Gele bijenwas is de onbewerkte was zoals de bijen die maken. In de eerste instantie is de was kleurloosBijenwas


 
 

Bijenwas (Wit)

Bij-zondere was

Witte bijenwas is ontkleurde gele bijenwas. In de eerste instantie is de was kleurloosBijenwas


 
 

Bioquat Natuurlijke Conditioner Vloeistof

Wat is Bioquat?

Bioquat is een speciaal ingrediënt dat je haar superzacht en handelbaar maakt. Het is een quaternaire ammoniumverbinding, kortweg...


 
 

BioSmooth - Conditioning Wax

 

Wat is BioSmooth - Conditioning Wax?

BioSmooth - Conditioning Wax, ook wel Varisoft EQ 65 MB genoemd, is een milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare conditionerende...


 
 

Bittere Amandel Etherische Olie

Wat is Bittere Amandel Essentiële Olie?

Bittere Amandel Essentiële Olie draagt de heerlijke geur van marsepein met zich mee. Een prachtig en delicaat ingrediënt om toe te voegen aan je DIY verzorgingsproducten. NIET bedoeld als...


 
 

Bitterzout (Epsom zout / Magnesiumsulfaat)

Inhoud: 1000 gram

Ontspannen met bitterzout

Bitterzout staat ook bekend als Epsom zout of magnesiumsulfaat. Magnesium is een belangrijk mineraal Bitterzout


 
 

Blauwe Kamille Etherische Olie

Wat is Blauwe Kamille Etherische Olie?

Blauwe kamille, ook wel Duitse kamille, groeit in zonnige streken zoals Egypte en Marokko. De bloemen worden geoogst op het moment dat ze de hoogste concentratie aromatische stoffen bevatten. Tijdens...


 
 

Blauwe Lotus Extract (Glyceriet)

 

Wat is Blauwe Lotus Extract?

Blauwe Lotus Extract wordt gemaakt van de bloemen van Nymphaea caerulea, voorzichtig geëxtraheerd in plantaardige glycerine als een zogenaamd "glyceriet". Deze heilige lotus staat al eeuwen bekend...


 
 

Bloemenhoning (Puur & Natuurlijk)

Wat is Bloemenhoning (Puur & Natuurlijk)?

Bloemenhoning is zuiverend en barst van de antioxidanten. Honing voedt en reinigt de huid en is een natuurlijke anti-ager. Kortom, een onmisbaar ingrediënt voor iedere liefhebber van natuurlijke huidverzorging.

Pure,...


 
 

Blue Tansy Etherische Olie

Wat is Blue Tansy Etherische olie?

Blue Tansy Etherische olie wordt door middel van stoomdestilatie onttrokken uit de bloemen van de Tanacetum...


 
 

Bombshell EO Blend

Wat is de Bombshell Etherische Olie Blend?

Deze heerlijke bloemige zoete blend op basis van Rozengeranium, Vanille en Kardemom heeft een pittig randje is speciaal gemaakt voor de echte Bombshell! Het haalt de vrouwelijke energie...


 
 

Borage Olie (Koudgeperst & Ongeraffineerd, 20% GLA)

Wat is Borage Olie?

Borage olie is een hydraterende olie die snel intrekt. De olie is zowel geschikt voor de droge en gevoelige huid, als de huid die snel puistjes krijgt. Ook de rijpe huid profiteert van de voedende eigenschappen van deze...


 
 

Brandnetel (Gedroogd, Hele Bladeren) - Biologisch

Wat zijn Brandnetel bladeren?

Gedroogde brandnetel (hele bladeren) zijn zorgvuldig geoogste en gedroogde bladeren van de brandnetelplant (Urtica dioica), afkomstig uit biologische teelt. Ze zijn verkregen...


 
 

Brandnetel (Gedroogd, Poeder) - Biologisch

Wat is Brandnetel (Gedroogd, Poeder)?


Brandnetel Poeder is een veelzijdig ingrediënt dat ideaal is voor huid- en haarverzorgingsproducten. Het wordt zorgvuldig geproduceerd en gedroogd met droogtechnieken die...


 
 

Brightening Complex (Biologisch)

Wat is Brightening Complex?

Brightening Complex combineert plantaardige extracten zoals zoethoutwortel, heemst en rijstzemelen. Deze ingrediënten zijn verkregen door een eco-extractietechnologie. Door deze extractiemethode worden de...


 
 

Broccolizaadolie (Biologisch & Koudgeperst)

Wat is Broccolizaadolie?

Broccolizaadolie is een superlichtgewicht, multifunctioneel wondermiddel dat zowel je huid als haar transformeert. Broccolizaadolie is rijk aan...


 
 

Bruisbal Mal

Met deze aluminium bruisbal mal maak je in een handomdraai je eigen bruisballen!

De mal bestaat uit twee helften waarbij iedere helft een afmeting heeft van 6.5x3cm.

Voor het maken van een heerlijke Lavendel bruisbal kun...


 
 

Cacaoboter (Biologisch & Ongeraffineerd)

Wat is Cacaoboter?

Cacaoboter is een rijke, plantaardige boter gewonnen uit de cacaobonen van de cacaoboom (Theobroma Cacao). De Latijnse naam betekent letterlijk "voedsel der goden", een naam die de oude Azteken...


 
 

Cacao Poeder (Biologisch)

Wat is Cacao Poeder (Biologisch)?

Cacao Poeder is een bron van antioxidanten en magnesium. Cacao poeder hydrateert en verstevigt de huid. Verwerk Cacao Poeder in een gezichtsmasker of body lotion om de huid te beschermen...


 
 

Cacay Olie (Ongeraffineerd & Koudgeperst)

Wat is Cacay Olie?

Cacay Olie is een verzorgende en beschermende superolie die je huid laat stralen en je haar laat glanzen. Deze heerlijke olie voelt licht aan, trekt snel in en is een luxe toevoeging...


 
 

Cactusvijgolie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)

Wat is Cactusvijgolie?

Cactusvijgolie wordt gewonnen uit de zaden van de cactusvijg (Opuntia ficus-indica), ook wel prickly pear of indische vijg genoemd. Deze bijzondere cactus groeit in droge gebieden van Marokko, Tunesië en Mexico, en...


 
 

Cadeaudoos (incl. opvulmateriaal)

Deze duurzame cadeaudoos is zorgvuldig gevuld met vulmateriaal, ideaal voor jouw (DIY)cadeaus! Bij de doos wordt een kaartje meegeleverd waarop je jouw persoonlijke boodschap aan de ontvanger kunt schrijven. Maak van ieder...


 
 

Cadeautasje

Pak jouw cadeautjes duurzaam in

Ons duurzame cadeautasje is een milieubewuste keuze voor elke gelegenheid! Gemaakt van FSC-gecertificeerd kraftpapier, is dit tasje niet alleen stevig en stijlvol, maar ook vriendelijk voor onze planeet. 

...


 
 

Cajeput Etherische Olie

Cajeput - krachtig in kalmeren

Cajeputolie wordt gewonnen uit de blaadjes en twijgjes van de cajeput boom, Cajeput boomWat is Calendula CO2-to Extract (Biologisch)?

Vergelijkbaar met een essentiële olie, is dit Calendula CO2-to Extract een prachtig ingrediënt in DIY verzorgingsproducten voor de gevoelige huid....


 
 

Calendula (Gedroogd)

Wat is Gedroogde Calendula?

Deze Gedroogde Calendula zit vol heilzame stofjes voor de huid en kun je gebruiken als kleurstof voor je DIY verzorgingsproducten.

Calendula (Calendula Officinalis), ook wel goudsbloem genoemd, is een vrolijk...


 
 

Calendula Olie (Biologisch & Koudgeperst)

Wat is Calendula Olie?

Calendula olie is een traditioneel oliemaceraat dat al eeuwenlang wordt gebruikt om de huid te ondersteunen bij irritatie, droogte en schraalheid. Onze calendula olie is biologisch en wordt gemaakt door de bloemen van...


 
 

Cambrian Blauwe Klei

Wat is Cambrian Blauwe Klei?

Cambrian Blauwe Klei, ook wel Servische blauwe klei, is een bijzondere kleisoort uit de oude sedimentlagen...


 
 

Camu Camu Poeder - Biologisch

Wat is Camu Camu Poeder (Biologisch)?

Camu Camu Poeder wordt gemaakt van een klein besje dat bekend staat om zijn hoge dosis vitamine C. Vitamine C is een antioxidant dat het immuunsysteem versterkt en het verouderingsproces van het lichaam...


 
 

Candelillawas

Candelilla - een beautyproduct uit de Mexicaanse woestijn

De candelilla struik groeit voornamelijk in Mexico en wordt al generaties gebruikt voorCandelilla struik


 
 

Caprylyl Capryl Glucoside - Vloeibaar Surfactant (Kleine bubbels)

Wat is Caprylyl Capryl Glucoside?

Caprylyl Capryl Glucoside behoort tot de non-anionogene oppervlakteactieve stoffen, ook wel surfactanten genoemd. Simpel gezegd betekent dit dat Caprylyl Capryl Glucoside een vloeibare wasactieve stof die...


 
 

Carnaubawas

Carnaubawas - de koningin der wassen

Carnaubawas is een geelbruine was uit de bladeren van de carnaubapalm, die van nature voorkomt in hetCarnauba palm


 
 

Castille Zeep Biologisch (Vloeibaar)

Wat is Castille Zeep?

Castille Zeep is een natuurlijke vloeibare zeep gemaakt van plantaardige oliën, vernoemd naar de Spaanse regio Castilla waar zij eeuwen geleden in Europa voor het eerst werd geproduceerd. In een tijd...


 
 

Castorolie (Biologisch & Koudgeperst)

Wat is Castorolie?

Castorolie is ook wel bekend onder de naam wonderolie en dat komt doordat het vele buitengewone toepassingen heeft. Deze castorolie is 100% plantaardig en biologisch en wordt met veel aandacht gemaakt van zaden van de groene...


 
 

Cederhout Etherische Olie

Meer over cedarwood essentiële olie

Cedarwood (cederhout) essentiële olie wordt verkregen door stoomdestillatie van het houtCedarwood essentiële olie


 
 

Cetearyl Alcohol

Wat is Cetearyl Alcohol?


Cetearyl...


 
 

Cetyl Alcohol

Wat is Cetyl Alcohol?

Cetyl Alcohol wordt gewonnen uit kokosnoten en wordt gebruikt als co-emulgator en stabilisator voor crèmes. Het zorgt ervoor dat wanneer je vet en water combineert in DIY verzorgingsproducten, deze goed mengen...


 
 

Chiazaadolie (Biologisch & Koudgeperst)

 

Wat is Chiazaad Olie?

 

Deze biologische olie wordt gewonnen uit de welbekende zaden van de Chiaplant. De zaden zijn op de dag van vandaag zeer populair als superfood, maar ook in olie vorm hebben deze bijzondere...


 
 

Cistus / Rock Rose EO - Cistus ladanifer

Warme, amberachtige geur met een kruidig parfumerig karakter en een bitter randje. Wild geoogst van de rockrose-struik op de zonnige rotsen van Mértola. Al duizenden jaren gebruikt in ceremoniële rituelen rond de Middellandse Zee. 


 
 

Citroen Etherische Olie (FCF-vrij, Gedestilleerd)

Wat is Citroen Etherische Olie (FCF-vrij, Gedestilleerd)?

Citroen Etherische Olie FCF-vrij is de stoomgedestilleerde versie van citroenolie, waarbij de furocoumarines die fototoxiciteit veroorzaken niet aanwezig zijn. Het...


 
 

Citroen Etherische Olie (Koudgeperst)

Wat is Citroen Etherische Olie?

Citroen Etherische Olie is een van de meest herkenbare en veelzijdige citrusoliën in de aromatherapie. Het frisse, levendige aroma brengt direct het zonnetje in huis. De Latijnse naam is Citrus...


 
 

Citroen Eucalyptus Etherische Olie

Wat is Citroen Eucalyptus Etherische Olie?

Citroen Eucalyptus Etherische Olie heeft een fris, citroenachtig aroma met een lichte eucalyptus-ondertoon. De Latijnse naam is Eucalyptus Citriodora (ook wel Corymbia...



Volg ons op
Over ons
CSR (Impact)